جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه

موضع گیری تازه قطر درباره جنگ اوکراین

وزیر خارجه قطر به موضع گیری درباره جنگ اوکراین پرداخت و بر ضرورت اولویت قرار دادن اوضاع غیرنظامیان تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 28
کد خبر: ۱۲۴۲۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، محمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر خارجه قطر به موضع گیری درباره جنگ اوکراین پرداخت.

وی افزود: قطر طی روز‌های گذشته با نگرانی شدید تشدید تنش نظامی در اوکراین را دنبال کرده است. در این شرایط سخت در پیش گرفتن گفتگوی سازنده و راه‌های دیپلماتیک برای حل این بحران ضروری است.

وزیر خارجه قطر اعلام کرد: دوحه بر احترام به حاکمیت و استقلال اوکراین و تمامیت اراضی آن طبق عرف بین المللی تاکید دارد.

وی بر ضرورت توجه به منشور سازمان ملل و اصول بین المللی و پاییندی به آن و حل منازعات بین المللی از طریق ابزار‌های مسالمت آمیز و پرهیز از روی آوردن به زور تاکید کرد.

آل ثانی بر اولویت قرار دادن حمایت از غیرنظامیان در این شرایط تاکید کرد و گفت: آنچه ما را نگران می‌کند شرایط سخت انسانی است که میلیون‌ها آواره با آن روبرو هستند و این همبستگی جامعه بین المللی برای رفع نیاز‌های آن‌ها را به موازات تلاش‌های حل مسالمت آمیز بحران ایجاب می‌کند.

وی درباره اوضاع فلسطین هم، اشغالگری صهیونیست‌ها بر اراضی فلسطینی و عربی را بدترین بحران انسانی که ادامه دار است، دانست و به اقدامات و جنایات صهیونیست‌ها علیه فلسطینی‌ها و مصادره اراضی و حقوق آن‌ها و تعدی به مقدسات دینی و شهرک سازی صهیونیست‌ها که به شکل غیرقانونی انجام می‌شود اشاره کرد و آنرا برای صلح فراگیر و عادلانه در منطقه ویرانگر خواند.

آل ثانی از جامعه جهانی خواست که به مسئولیت خود در این زمینه عمل کند و اقدامات مناسب را به منظور دست یابی فلسطینی‌ها به همه حقوق مشروعشان و در راس آن حق تعیین سرنوشت و بازگشت و تشکیل کشور فلسطین به پایتختی قدس شرقی در مرز‌های ۱۹۶۷ به عمل آورد./مهر

ارسال نظر